Event Details


November 24th | 1:30pm – 3pm
3 West Club – 3 West 51st street

Details:
Date: Sunday, 24 November 2019
Time: 1:30 – 3:00pm
Doors: 1:00pm
Address: 3 west 51st street, Grand Ballroom, 2nd Floor
Tickets: TNC Members $7,50 pp / Non Members $20 pp / Children under 2yrs FREE

TICKETS

Sinterklaas en zijn Pieten verassen ons dit jaar met een vroeg bezoek. Met hun komst nodigen wij jullie van harte uit voor Het Grote Sinterklaasfeest van The Netherland Club en ’t Klokhuis.

Net als vorig jaar wordt het weer een gezellig kinderfeest voor jong en oud, met knutselen, koffie, thee, limonade, strooigoed, chocoladeletters, cadeautjes, veel lieve Pieten en uiteraard Sint Nicolaas!

Met dank aan LI-LAC  Chocolates krijgen de kinderen van Sinterklaas een chocolade letter. Maar de Sint vraagt alle ouders ook zelf een cadeautje mee te nemen voor hun kind(eren). Bij binnenkomst moeten deze ingepakt ingeleverd worden, voorzien van voor- en achternaam + leeftijd.

Het is de bedoeling om er voor alle kinderen een eerlijk feest van te maken en teleurstellingen te voorkomen. Daarom vraagt Sinterklaas dringend om per kind MAXIMAAL $15,- te besteden, en de grote cadeaus voor thuis te bewaren.

Via deze link zijn kleurplaten te downloaden, die kinderen kunnen maken om alvast in de Sinterklaas stemming te komen.

Om helemaal in de sfeer te komen sturen we hierbij ook een link naar verschillende Sinterklaasliedjes om thuis te oefenen. Meer liedjes om uit te printen.

Deelname aan het Sinterklaasfeest kost $20 p.p. Voor TNC leden kost deelname $7,50 p.p. Kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.